O nama

PROFIL KOMPANIJE

Fast Mobility je lokalna kompanija za kratkoročni i dugoročni najam i lizing vozila, koja uspešno posluje od 2010 godine. Centrala u Beogradu je raširena na celoj teritoriji R Srbije i Regionu Balkana. Po prihvatljivim cenama, kod nas možete pronaći skoro sve kategorija vozila, koja Vam mogu poslužiti, kako u poslovne, tako i privatne svrhe. Naš sistem podrške klijentu je visoko komunikaciono razvijen i pruža maximalan komfor svim korisnicima naših vozila, u kratkoročnom i dugoročnom najmu. Probajte naše usluge i uverite se u komfor i vrhunsku uslugu.

NAŠA MISIJA

Načinom usluge i kvalitetom naših vozila, misija nam je da održimo svetski nivo iznajmljiva vozila, i postanemo Vaš oslonac u Srbiji i Regionu. Osiguraćemo Vam visok nivo zadovoljsta i da osetite Vaše putovanje iznad svih očekivanja.

NAŠA VREDNOST

Zadovoljstvo klijenta na prvom mestu

Poverenje

Najbolja vozila po fer cenama

Kontakt sa klijentom 24/7

NAPREDNE IDEJE

Posvećeni smo stalnom unapređenju usluga u najmu vozila i gledamo unapred tražeći nove inovacije. Brinemo i pratimo o svim novim predlozima i potrebama naših klijenata, u želji da izađemo u susret svim Vašim navikama.