Skraćena procedura izdavanja vozila ”Online check in”

Byjoe

Skraćena procedura izdavanja vozila ”Online check in”

U skladu sa novonastalom situacijom zbog CORONA VIRUSA, ovim putem želimo da Vas obavestimo da naše usluge Rent a car Fast Mobility doo, nastavljaju sa uvođenjem novih epidemioloških mera, pored već povećanih merama opreza. Novo što smo uveli za Vas je bezkontaktni unos Vaših podataka u sistem, kako bi Vas pri preuzimanju vozila, već čekao popunjen ugovor, čime skraćujemo dužinu kontakta sa našim osobljem na najkraću moguću meru.

Shvatamo novonastalu situaciju veoma ozbiljno i ovim putem želimo da vas informišemo kakve mere je NAŠA kompanija preduzela za prevenciju širenja Covid19 virusa.

Za sada naše akcije uključuju:

  • Davanje jasnih smernica osoblju o tome kako da smanje ljudski kontakt tokom procesa predaje, preuzimanja, završavanja i dostavljanja dokumenata i vozila. Neke od preporuka su: temeljno pranje ruku ili upotreba antibakterijskih sredstava za čišćenje ruku; nošenje zaštitnih maski; smanjenje ljudskih kontakata, kako u vozilima, tako i pri susretu sa klijenatima; redovno čišćenje unutrašnjosti NAŠIH vozila; ostanak kod kuće ili traženje lekarske pomoći, ako se razviju bilo kakve respiratorne smetnje ili povišena telesna temperatura; kao i praćenje uputstava državnih i lokalnih vlasti.
  • Za zaposlene u kompaniji smo zabranili bilo kakva poslovna putovanja i otkazali sve planirane direktne sastanke.

Molimo Vas za razumevanje, ukoliko dodje do kašnjenja sa isporokom NAŠIH usluga, koje se mogu dogoditi u narednom periodu.

Nivo pružanja usluge, na najvišem nivou, ostaje NAŠ prioritet.

O svim novim informacijama bićete blagovremeno obavešteni online.

Ukoliko Vam je potrebna asistencija u vezi NAŠIH usluga, kontaktirajte naš korisnički servis

putem telefona +381 60 5460000, ili mail-om info@fastmobility.rs

About the Author

joe administrator

1 Comment so far

BrianvepPosted on  7:32 am - мар 25, 2020

Many thanks, this site is extremely valuable.

Comments are closed.

Comments Are Closed!!!